Maatwerk in juridische bijstand

Maatwerk in juridische bijstand

Als arbeidsrechtsadvocaat is Alexandra Leenders gepokt en gemazeld in arbeidsrechtelijke conflicten en vraagstukken. Zowel in het adviseren, bemiddelen als procederen heeft zij jarenlange ervaring. Haar focus ligt op het creëren van duurzame, op maat gesneden oplossingen. Alexandra Leenders is er bedreven in om uw verwachtingen goed te managen. Daarbij hanteert ze de methode ‘Stoom afblazen – situatie onderzoeken (diagnose stellen) – strategie uitstippelen’.

Start mediation

Bij mediation informeert een partij of arbodienst of Alexandra als mediator wil optreden. Vervolgens voert ze intakegesprekken met alle betrokkenen afzonderlijk. In deze gesprekken legt ze uit wat mediation is en vraagt ze mensen hun verhaal te vertellen. Desgewenst geeft ze ook aan wat de algemene regels van het arbeidsrecht zijn. Uiteraard geeft ze geef geen advies, want dat mag ze als mediator niet. Wel bereidt ze de betrokkenen voor op het gezamenlijke mediationgesprek. Daarbij schetst ze een reëel beeld over het verloop van dit gesprek.

Start juridische procedure

Als arbeidsrechtadvocaat verstaat Alexandra Leenders de kunst om actief te luisteren, door te vragen en zich in te leven in uw conflict of vraagstuk. Als u bij een (dreigend) conflict contact met haar opneemt, is het inplannen van een afspraak de eerste stap. Tijdens deze afspraak spreekt ze met u de zaak door. Uiteraard heeft u alle benodigde stukken bij de hand. Aan het einde van het gesprek vat Alexandra Leenders uw probleem samen en geeft ze een inschatting over de kans van slagen, het stappenplan en de kosten. Zo voorkomt ze dat u voor onaangename verrassingen komt te staan.

Juridisch advies nodig?

Dit contactformulier is gedeactiveerd omdat u weigerde de Google reCAPTCHA-service te accepteren die nodig is om alle berichten die door het formulier worden verzonden, te valideren.