Werknemers

Arbeidsrechtelijke conflicten met werkgevers

Als werknemer draagt u een steentje bij aan het bedrijf waar u werkt. Bij goed functioneren, een prettige werksfeer en voldoende waardering gaat u waarschijnlijk fluitend naar uw werk. En ook als u gezond bent en op tijd uw loont ontvangt, is er niks aan de hand. Maar het kan ook anders gaan. Er ontstaat bijvoorbeeld een verstoorde arbeidsrelatie. Of u wordt arbeidsongeschikt. Er is sprake van ontslag op bedrijfseconomische gronden of een ontslag op staande voet. Calamiteiten met uw werkgever ontstaan ook door re-integratieperikelen, achterstallig loon en wijzigingen van functie of arbeidsvoorwaarden. Welke stappen zet u wanneer u te maken krijgt met deze arbeidsrechtelijke kwesties of conflicten?

Adviseren, onderhandelen en procederen

Arbeidsrechtelijke vragen of problemen hoeft u niet op eigen houtje op te lossen. Kom in actie, neem een arbeidsrechtadvocaat in de arm en laat u informeren over uw rechten en plichten. Om arbeidsconflicten op te lossen, staat Alexandra Leenders u graag met raad en daad terzijde. U kunt rekenen op praktische ondersteuning op basis van juridisch onderbouwde adviezen en jarenlange ervaring. Escaleert een conflict en is een juridische procedure onvermijdelijk? Ook voor rechtsbijstand kunt u rekenen op haar betrokkenheid, daadkracht, kennis en ervaring.

Maatwerk in arbeidsrecht voor werkgevers

Benieuwd waarvoor u Al-lex Arbeidsrecht & Mediation in de arm kunt nemen? Onderstaande kwesties en conflicten geven een goed beeld:

  • Advies bij dreigend ontslag, ontslag op bedrijfseconomische gronden of ontslag op staande voet
  • Advies bij verstoring arbeidsrelatie of ontevredenheid over functioneren
  • Advies bij ziekte, arbeidsongeschiktheid of problemen bij re-integratie
  • Advies bij achterstallig loon
  • Advies bij wijziging functie of arbeidsvoorwaarden

Juridisch advies nodig?

Dit contactformulier is gedeactiveerd omdat u weigerde de Google reCAPTCHA-service te accepteren die nodig is om alle berichten die door het formulier worden verzonden, te valideren.