Koffieabonnement

Koffieabonnement voor juridisch advies

Als werkgever of HR-manager ziet u het liefst geen problemen ontstaan met werknemers. De praktijk is weerbarstiger. Heeft u alle kennis paraat als zich onverwacht een conflict voordoet? En hoe blijft u op de hoogte van actuele ontwikkelingen? Het ‘Koffieabonnement’ is een handige service van Al-lex Arbeidsrecht & Mediation. Onder het genot van een kopje koffie of thee bespreekt Alexandra Leenders maandelijks met u lopende zaken of dreigende conflicten. Tevens stelt ze u op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in het arbeidsrecht.

Kosten koffieabonnement

Als u in een vroegtijdig stadium advies krijgt, tackelt u problemen veel sneller en effectiever. Voor een vast jaarbedrag van € 1.000,- (excl. btw) voorkomt u met het ‘Koffieabonnement’ kopzorgen, ergernis, tijd en kosten. Sluit u een ‘Koffieabonnement’ af, dan neemt Alexandra Leenders maandelijks het initiatief om een afspraak in te plannen.

Juridisch advies nodig?

Dit contactformulier is gedeactiveerd omdat u weigerde de Google reCAPTCHA-service te accepteren die nodig is om alle berichten die door het formulier worden verzonden, te valideren.