Werkgevers

Arbeidsconflict met werknemer

Als werkgever heeft u hart voor de zaak. Om een bedrijf te runnen, kijkt u naar het bedrijfsbelang en houdt u de belangen van uw werknemers in het oog. Als iedereen doet wat hij moet doen, is er niks aan de hand. Maar soms loopt het anders. Denk aan een disfunctionerende werknemer, verstoorde arbeidsverhouding, een zieke werknemer, een op non-actiefstelling, (dreigend) ontslag, haperende contracten of reglementen, een reorganisatie of een overtreding van het concurrentiebeding. Wat onderneemt u als u geconfronteerd wordt met deze arbeidsrechtelijke kwesties of arbeidsconflicten?

Adviseren, onderhandelen en procederen

Bij arbeidsrechtelijke vraagstukken, arbeidsconflicten of andere problemen staat u er niet alleen voor. Steek uw kop niet in het zand bij een dreigend conflict. Onderneem actie en win informatie in over uw rechten en plichten. Alexandra Leenders is specialist arbeidsrecht en geeft u graag praktische, goed onderbouwde juridische adviezen om een arbeidsconflict te voorkomen of op te lossen. Escaleert een conflict en is de gang naar de rechter niet ter vermijden? Van schikking tot procedure: ook wanneer u als werkgever rechtsbijstand nodig heeft, kunt u vertrouwen op haar jarenlange ervaring, expertise en inzet.

Maatwerk in arbeidsrecht voor werkgevers

Onderstaand overzicht geeft een goede indruk van de zaken waarbij u een specialist arbeidsrecht kunt gebruiken.

  • Advies bij reorganisatie, fusie of overname, overgang van onderneming
  • Advies bij ontslag van werknemer (ook op staande voet)
  • Wat te doen met een disfunctionerende medewerker?
  • Advies bij afvloeiingsregelingen of het afsluiten van een sociaal plan
  • Opstellen van een vaststellingsovereenkomst of beëindigingsovereenkomst
  • Rechtsbijstand als werknemers zich verzetten tegen ontslag
  • Adviseren en procederen bij alle arbeids- en ontslagkwesties bij UWV-werkbedrijf, Kantonrechter of Hof (in hoger beroep)
  • Opstellen en beoordelen van arbeidsovereenkomsten,  arbeidsvoorwaarden en personeelsregelement

Juridisch advies nodig?

Dit contactformulier is gedeactiveerd omdat u weigerde de Google reCAPTCHA-service te accepteren die nodig is om alle berichten die door het formulier worden verzonden, te valideren.